Op zoek naar een rijschool in Arnhem

Op zoek naar een rijschool in Arnhem

1 april 2019 Uit Door Redactie

Als u op zoek bent naar een rijschool Arnhem, kom dan bij ons rijden! Cees is in 2011 gestart en is gediplomeerd rijinstructeur.

rijschool Arnhem

Snel rijbewijs halen

Natuurlijk haal jij je rijbewijs het snelst bij ons. Dat komt door een gediplomeerd rijinstructeur. Als jet autorijden snel ondere de knie hebben en zul je minder lessen nodig hebben. Cees past zijn rijlessen aan jouw tempo aan. Wij werken ook met plango, dus je kan via jouw smartphone zien wanneer je moet rijden.

Mijn ervaring met Cees Vendrik

Ik heb een erg prettige tijd gehad met Cees. Hij is een top instructeur en heeft mij snel het autorijden geleerd. Daardoor had ik ook maar minder lessen nodig dan normaal. Als je een foutje maakt wordt hij niet boos maar zegt altijd wat je beter kunt doen op zo’n moment. Je hoeft nooit iemand na jou op te halen dus je kan altijd een volle 1,5 uur rijden.

Interesse?

Als u interesse heeft kunt u mij altijd telefonisch bereiken op 026 – 76 000 44. Het kan zijn dat ik niet opneem. dan moet je even een mailtje sturen naar [email protected] dat je hebt gebeld. En zal ik je zo spoedig mogelijk terugbellen.