Rijles bij Rijschool Westeraam

Rijles bij Rijschool Westeraam

1 mei 2019 Uit Door Redactie

Ik ben een aantal weken geleden 18 geworden en ik wilde graag mijn rijbewijs halen. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar een rijschool bij mij in de buurt. Nadat ik een aantal websites van verschillende rijscholen had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik uiteindelijk terecht op de website van Rijschool Westeraam.

rijles volgen

De website van Rijschool Westeraam

Toen ik terecht kwam op de website van Rijschool Westeraam kwam ik terecht op een erg goede en overzichtelijke website. op de website van de rijschool is erg veel informatie te vinden over wat de rijschool aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Nadat ik de informatie had gelezen die er op de website staat vermeld besloot ik om een kijkje te nemen naar de prijzen die de rijschool hanteert. De prijzen zijn in vergelijking met de andere websites die ik had bezocht erg voordelig. Ook biedt de rijschool theorielessen aan bij afname van een pakket.

Aangemeld voor een proefles

Nadat ik de informatie had gelezen die er op de website te vinden is besloot ik om contact met de rijschool op te nemen voor een proefles. Tijdens de proefles werd mij al gelijk duidelijk dat ik een erg goede klik had met mijn rijinstructeur. Daarom besloot ik ook om een pakket af te sluiten bij Rijschool Westeraam.