Rijschool Tilburg

Rijschool Tilburg

24 januari 2019 Uit Door Redactie

Ik was opzoek naar een goede rijschool in Tilburg met lage tarieven.Ik heb eerder bij een andere rijschool gelest maar ivm. met de tarieven van die rijschool wilde ik graag overstappen naar een rijschool die lagere tarieven hanteerde. Ik hoorde via een kennis over een rijschool Tilburg die erg goedkoop is dit sprak mij natuurlijk erg aan waardoor ik een kijkje nam op de website van de rijschool .

rijschool Tilburg

Website

Op de website was veel informatie te vinden over hoe de rijinstructeurs lesgeven aan de leerlingen. Ook waren er een aantal filmpjes te vinden met onder andere een filmpje over hoe het theorie examen werkt. Ik mijn theorie binnenkort nog moeten halen en dit filmpje bevatte handige informate over hoe het theorie examen in z’n werk gaat.

Tarieven

Onder het kopje tarieven was er meer informatie te vinden over de pakketten die ze aanbieden. Dit sprak mij heel erg aan want het was aanzienlijk goedkoper dan de tarieven van de lespakketten van mijn oude rijschool. Ik heb mezelf daarom ook direct aangemeld voor een proefles. Nadat ik deze proefles had gehad merkte ik al gelijk dat ik erg goed op kon schieten met mijn rij instructeur. Ik heb er een aantal maanden rijles gehad en ik heb inmiddels mijn rijbewijs in een keer gehaald.